Uživatelské nástroje

Nástroje pro tento web


nakole:2009:zlute_lazne

Rozdíly

Zde můžete vidět rozdíly mezi vybranou verzí a aktuální verzí dané stránky.

Odkaz na výstup diff

Both sides previous revision Předchozí verze
Následující verze
Předchozí verze
nakole:2009:zlute_lazne [d/m/Y H:i]
admin
nakole:2009:zlute_lazne [d/m/Y H:i] (aktuální)
admin
Řádek 1: Řádek 1:
 {{ thumbs:​xterra_zl2009.png?​nolink}} {{ thumbs:​xterra_zl2009.png?​nolink}}
 ====== ​ Závod ve vyměňování zadních kol ====== ====== ​ Závod ve vyměňování zadních kol ======
 +
 ===== XTERRA Žluté lázně ===== ===== XTERRA Žluté lázně =====
 == 23. 5. 2009 == == 23. 5. 2009 ==
  
-{{tag>​fotky kolo 2009}}+{{tag>​fotky kolo zavody ​2009}}
  
 <box right 11em|Další info> <box right 11em|Další info>
Řádek 14: Řádek 15:
 Původně plánované ultrahorké počasí nás ráno trochu napínalo a schovávalo se do ledové vody a za mraky na jinak modré obloze. Stejně jsme si ale závůdek v Žlutých lázních dali. Původně plánované ultrahorké počasí nás ráno trochu napínalo a schovávalo se do ledové vody a za mraky na jinak modré obloze. Stejně jsme si ale závůdek v Žlutých lázních dali.
  
-Já nakonec //open// kategorii, Goood s Lukášem a spoustou dalších klasickou XTERRU. Petr 5 minut před startem zjistil, že má vylomený ořech, takže jsem mu operativně zapůjčil svoje zadní kolo a sám jsem dal přednost Jitčinu zadnímu kolu, které sice střílelo, ale pořád lepší, než nalomený ořech. K dovršení všeho Lukáš na trati obětavě zapůjčil jezdkyni na předních místech svoje zadní kolo místo jejího prázdného,​ takže si prý užil, ovšem ani ne tak s ní, jako s plochodrážními zatáčkami na prázdném ​kolem.+Já nakonec //open// kategorii, Goood s Lukášem a spoustou dalších klasickou XTERRU. Petr 5 minut před startem zjistil, že má vylomený ořech, takže jsem mu operativně zapůjčil svoje zadní kolo a sám jsem dal přednost Jitčinu zadnímu kolu, které sice střílelo, ale pořád lepší, než nalomený ořech. K dovršení všeho Lukáš na trati obětavě zapůjčil jezdkyni na předních místech svoje zadní kolo místo jejího prázdného,​ takže si prý užil, ovšem ani ne tak s ní, jako s plochodrážními zatáčkami na prázdném ​kole.
  
 Já si taky užil, plavání se nakonec smrsklo na 100~m, ani jsem si tedy nebral neoprén. Ke vší smůle jsem zapomněl na břehu hrábě, takže jsem si musel klestit cestu holýma rukama, bylo tam vážně husto a všichni se mrskali, asi v křečích ze studené vody 8-) Já si taky užil, plavání se nakonec smrsklo na 100~m, ani jsem si tedy nebral neoprén. Ke vší smůle jsem zapomněl na břehu hrábě, takže jsem si musel klestit cestu holýma rukama, bylo tam vážně husto a všichni se mrskali, asi v křečích ze studené vody 8-)
nakole/2009/zlute_lazne.1243869679.txt.gz · Poslední úprava: d/m/Y H:i autor: admin