Uživatelské nástroje

Nástroje pro tento web


nakole:2007:surovec

surovec2007.jpg

Jesenický Surovec

13. 10. 2007

Ve vymrzlé papundeklové chatce nás do sychravého rána probudil nejdřív Bob a~bobek z~mobilu a~za chvíli též pořadatel zkoušející tlampač.

Postupně jsme se vykopali, nažhavili více či méně odpružené oře, zamávali tetě Květě stižené bolavým kolenem a~vyrazili po trase Jesenického Surovce.

Další fotky & reporty

Pořadatelé pro nás v~úzké spolupráci s~počasím připravili pěknou, rychlou a~jezdivou trať. Našli se tací, kteří nebyli úplně spokojeni s~tím, že je nudně suchá, ale pro nás to nebylo nic, na co bychom si mohli stěžovat. Naopak. Sucho máme rádi a~na nedostatek dobrodružství si také nemůžeme stěžovat. To první přišlo na 15. kilometru, tj. někde za půlkou prvního ze dvou okruhů, kdy jsme po mnoha měsících, skoro až letech, defektili. Podle všeho nešlo o~píchnutí, spíš nějak splašený ventilek. Po pár, spíš šesti, minutách jsme byli ready a~vyrazili hledat pozbylou motivaci. Ta přišla po chvíli, s~ní ale další legrace v~podobě bažinky, do které jsem hamptnul, a~ta mi na studeném povětří začala velmi radostně mrznout. Před dalším vodním dobrodružstvím jsme si drobně zakufrovali, a~pak už nic nebránilo, aby se se mnou i~s~kolem, které jsem měl v ruce, poroučela lávka. Kromě druhé nohy mokré skrz naskrz jsem si také velmi pohledně sedřel holeně. To už byla motivace na max úrovni. Vše se to zakončilo na začátku závěrečného 6km miniokruhu, kde se malý tác, řečený kašpárek resp. dědek, zalekl kamery a~odmítl spolupráci s~přesmykačem. Poslední kopec jsme tedy z větší části drtili na prostřední pilu. Aspoň jsme tam byli dřív :-) Do cíle už to pak byla nuda, pěkná cesta lesem, mezi poli, veget.

Nakonec to hodilo ještě docela přijatelný čas, na to, že už jsme vlastně skončili sezónu, to snad nebylo úplně nedůstojné. Nejlépe ze všech nakonec dopadla Zuzka, která vyhupla na třetí místo v~ženách I.

Moc pěkný závůdek z~kategorie rodinných. Přejeme mu, ať mu to vydrží a~moc se těšíme, že se na něčem podobném budeme moci sejít s~kralupskou sqadrou.

Kromě pár fotek, které jsme nacvakali či které jsem postahoval jinde, najdete o~kousek níže i~video, které lze stáhnout (jako flash) i~odděleně. Vzniklo především díky Květě, která si našla čas na natočení skvělých záběrů ze závodů, doplnil to Luky a~trochu já. Střih jsem realizoval v~maximálním tempu, takže žádné extra vychytávky nečekejte, tentokrát je to v~duchu kdo rychle dává, dvakrát dává.

Trať: 50 km, čas 2:46:53, 24. v mužích I

Sestřih ze závodu

FlowPlayer potřebuje pro toto video Macromedia Flash. Get Adobe Flash player

nakole/2007/surovec.txt · Poslední úprava: d/m/Y H:i autor: admin