Uživatelské nástroje

Nástroje pro tento web


nakole:2008:klikovy_vrchy

Rozdíly

Zde můžete vidět rozdíly mezi vybranou verzí a aktuální verzí dané stránky.

Odkaz na výstup diff

Následující verze
Předchozí verze
Následující verze Both sides next revision
nakole:2008:klikovy_vrchy [d/m/Y H:i]
admin vytvořeno
nakole:2008:klikovy_vrchy [d/m/Y H:i]
admin
Řádek 1: Řádek 1:
-{{ thumbs:​kv2008.png}}+{{ thumbs:​kv2008.png?nolink}}
 ====== Ostuda až na půdu ====== ====== Ostuda až na půdu ======
 ===== Klikovy vrchy, silniční UAC ===== ===== Klikovy vrchy, silniční UAC =====
Řádek 6: Řádek 6:
 {{tag>​fotky kolo 2008}} {{tag>​fotky kolo 2008}}
  
 +==== Závod ====
  
 +~~NOTOC~~
 +Byl to i~po těch pár letech, po které se objevujeme na závodech, asi poprvé, co jsem jel silniční závod s~hromadným startem. A~také to podle toho vypadalo. Sice jsem si byl vědom, že je třeba se držet zpět a pokud možno se přisát k balíku a~nenechat si ho ujet. Byl jsem ale jeden z prvních, kteří se v prvním mírném stoupání neudrželi a~to byl de facto konec. :-( Dojet skupinu zvládnou jen ti nej, což já nejsem, takže dál to byl jen marný souboj s~větrem a~se sebou samým. Za druhým kopcem mě dostihla přední část druhého balíku, který startoval 10 po nás a~ve třetím a posledním kocpi mě dostihla krize, ze které jsem se už nedostal. Do cíle jsem se prakticky doplazil. Alespoň plný zkušeností,​ když už nic ;-)
  
 +Kromě mého vystoupení je trasa Klikových vrchů pěkná, tři kopce, ani ne moc dlouhé, ani ne moc krátké, pěkné výhledy, až na pár míst pěkná silnice. I~počasí si dalo říct, kromě krátkého deštíku na začátku si dalo říct, takže se povětšiou jelo na suchém.
 +
 +Co si ale ještě zaslouží krtákou zmínku je zvláštní konec, který nás uvedl do stvu zírání s pokleslou bradou. Že má UAC obecně macešský vztah k příchozím,​ tj. těm zavodění chtivým, kteří nejsou v UAC registrováni,​ je poměrně známo, je to ostatně každého pořadatele věc.
 +
 +==== Fotky ====
 +
 +Fotky jsem dílem nacvakal já a~dílem Frof, obojí naším miniaparátkem s~limitovanými schopnostmi. Frofovy snímky, díky za ně, jsou označeny časem, takže si lze alespoň řádově udělat představu o~vývoji závodu. Mezi fotkami se dá přcházet pomocí klávesnice,​ zájemci o~větší rozlišení jistě vědí, že se stačí ozvat na [[tom@drb.cz]].
  
 {{gallery>​kolo:​20080921_klikovy_vrchy?​usethumbs&​880X800}} {{gallery>​kolo:​20080921_klikovy_vrchy?​usethumbs&​880X800}}
  
  
nakole/2008/klikovy_vrchy.txt · Poslední úprava: d/m/Y H:i autor: kacka